Ön jelenleg a(z) Da Vinci Learning Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!

Kis Zsenik Klubja roadshow

1372

Kis Zsenik Klubja roadshow


A DaVinci Learning csatorna (da-vinci-learning.hu) elsődleges célja, hogy megkedveltesse a tanulást és a természettudományokat nézőivel. A csatorna különleges rekordja, a citrommal működtetett legnagyobb erőmű ezért országos roadshowra indult. A Kis Zsenik Klubjának célja, hogy pozitív irányba formálja a gyerekek hozzáállását a természet- és műszaki tudományokhoz. A citromerőmű bemutatkozása mellett számos érdekes és látványos kísérlet várta az érdeklődőket minden helyszínen, kicsiket és nagyokat egyaránt. Habtornádó, ecetes rakéta, örvényáramok, égnek álló hajak, mérnöki fejlesztések – fizika és kémia közérthető, szórakoztató formában. 

Tanuljon Ön is játékosan a minket körülvevő világról, a „Kis Zsenikkel”!

több kevesebb


Fizika, Számítógépes fizika

Da Vinci Learning TV-csatorna, fizika, kísérletek

Fazekas Bence (előadó)
Härtlein Károly (előadó)

2:51

2013. június 19.

Székesi Gábor

2013. június 19.

1372
<iframe width="480" height="385" src="//dvl.videotorium.hu/hu/embed/6640" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Audió letöltés